Scheepjes Make-a Long : Meghan’s Moment! Op 3 april start weer een nieuwe haakuitdaging, een prachtige Beaded Bridal Shawl ontworpen door Kirsten Ballering van Haak maar Raak.

Kirsten van Haak maar Raak ontwierp deze shawl voor haar eigen trouwdag. Door de subtiele verwerking van heel veel rocailles kraaltjes valt de shawl soepel om je heen en is het een unieke blikvanger bij elke garderobe. Deze MAL is georganiseerd om de aanstaande bruiloft van de Britse Prins Harry van Wales en Meghan Markle te vieren. Wanneer het paar trouwt op 19 mei kan iedereen de “Meghan Moments” aan elkaar laten zien en natuurlijk ook dragen. De shawl wordt 150 cm lang en 51 cm breed (als deze geblocked is).

Foto haak maar raak

Even de Scheepjes MAL benodigdheden op een rijtje:
8 bollen Scheepjes Alpaca Rhythm in een kleur naar keuze (verkrijgbaar in een ruim kleurenpalet van 20 sprekende kleuren)
2000 kralen in 2 kleuren, bijvoorbeeld Gütermann Rocailles 6/0
Haaknaald maat 4,5 mm
Big Eye Needle Rijgnaald,
Gratis haakpatroon, verkrijgbaar via www.haakmaarraak.nl.

Twist_3_webres

Foto haak maar raak

Scheepjes Alpaca Rhythm is verkrijgbaar in een kleurenpalet van 20 sprekende kleuren die perfect op elkaar afgestemd zijn. Combineer dit luxe garen eens met andere draden zoals de Mohair Rhythm. Naast het bekende Bernadette vest is de Alpaca Rhythm, net als de Mohair Rhythm, ook zeer geschikt voor het haken en breien van prachtige omslagdoeken en voor het kanthaken en breien.

De Alpaca Rhythm is gemaakt van 80% Alpaca en 20% extra fijne wol. Dit geeft een zijdezacht effect met een luxe uitstraling. De delicate structuur van dit lace garen zorgt voor mooi en chic resultaat.

Verwerk deze draad met naald 2-2,5 mm, de looplengte van een bol van 25 gram is 200 meter en de stekenverhouding 10 x 10 cm bedraagt 28 steken x 32 naalden.

Collage_6_MM-680x357

Collage_2_mm-680x357

Collage_1_MM-680x357

De mogelijkheden zijn eindeloos, we zijn heel benieuwd naar jouw keuze voor deze mooie Beaded Bridal Shawl!

button-14