Zaterdag 17 februari was de officiële opening van de expositie Painting with yarn van José Dammers bij echtstudio. Een grote wens van free form crochet artist José kwam uit; het tentoonstellen van al haar prachtige creaties in het vrije vorm haken.

Een geweldige collectie, inspirerend, kleurrijk en heel knap gemaakt. De expositie is tot en met 8 maart in het echt te bewonderen in de winkel. Op zaterdag 24 februari komt José weer langs voor een workshop Free form crochet. Schrijf je in voor deze unieke kans; de kunst van het free form haken leren omringd door al werken van José!

De workshop start om 10 uur en duurt tot 16 uur, een heerlijk dagje uit in een inspirerende omgeving. De kosten zijn € 65 per persoon; dit is inclusief een uitgebreide high tea en onbeperkt koffie, thee en lekkers. Samen met José zul je vooraf gaand aan de workshop een keuze maken uit materialen die je in de creatie kunt gaan gebruiken, deze materialen kunnen met 10% korting aangeschaft worden. Na afloop van de workshop kan dit afgerekend worden. Je kunt zelf haaknaalden meenemen in diverse maten.

Meld je nu aan op info@echtstudio.nl en verleg je haakgrenzen met Free form crochet!

DSC_0032

DSC_0979

DSC_0992