Boek Craft Dates

Home/Geen categorie/Boek Craft Dates

Boek Craft Dates

Een nieuw boek verovert handwerkland: Craft Dates, samengesteld door 4 auteurs met een gezamenlijke passie. Het creëren van een gezellige, inspirerende afspraak boordevol creativiteit om samen aan de slag te gaan.

Miriam Catshoek, Lidy Nooij, Petra Hoeksema en Bregje Konings hebben allemaal hun eigen persoonlijke stijl wat goed tot uiting komt in het prachtig vormgegeven boek. Het bevat heel veel sfeerideeën, zelfmaakprojecten met verschillende technieken, stylingtips en leuke shopadresjes. En dat is nog niet alles! Speciaal voor dit boek maakte ontwerpster Eline Pellinkhof nog extra materialen om een craft date nog leuker en persoonlijker te maken.

De craft date stansmallen: maak zelf de leukste labels met deze toffe ontwerpen (dat schaartje! te gek!)

DSC_0563

Craft date dessin papier in heerlijke pastels en hippe patronen:

craftdates_stationery_2

En echte Craft date stempels! Dit moet je een keer uitproberen, handige “clear stamps” die je zelf kunt samenstellen en werkelijk overal voor kunt gebruiken. Stempel dan wel met een goede stempelinkt. Wij hebben de StaZon-inkt getest en het resultaat is superstrak!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De officiële boeklancering op de handwerkbeurs Zwolle was een groot succes en nu komt het Craft date team ook naar echtstudio om hun mooie boek te promoten. Op zaterdag 10 maart houden we een Craft Date boekfeest! Meer info volgt maar zet het alvast in je agenda!

Gaan jouw handen ook jeuken bij het zien van zoveel leuks? Doe dan mee met onze GIVE AWAY en maak kans op en Craft Date pakket: het boek, een stempelset en een craft date dessin papier. Laat een bericht achter onder deze blog of op echtstudio Facebook. Met wie zou jij dolgraag een craft date willen houden?

Op maandag 26 februari maken we de gelukkige winnaar bekend, heel veel succes!

button-14

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.