Painting with yarn expositie José Dammers.

Sinds José Dammers verslingerd is aan haken maakt ze prachtige gehaakte creaties. Ze haakt op een manier wat nog het beste te vergelijken is met schilderen; zonder vast haakpatroon, op gevoel en met een mix van verschillende kleuren, structuren en garens.

Haar werken zijn inmiddels heel bekend in haakland; prachtige pop-art, omslagdoeken en tassen gedecoreerd met Free Form Crochet patches. José heeft al vele haaksterren geïnspireerd via haar gezellige en leerzame Free Form Crochet workshops. Alle deelnemers hebben hun haakgrenzen verlegd, zichzelf overtroffen en maken nu zelf de mooiste creaties.

Tussen het ontwerpen en de workshops door heeft José de afgelopen tijd keihard gewerkt om haar werkstukken aan te vullen. Zo is er een verzameling “crochet art” ontstaan die zeker expositie waardig is! En wat zijn wij blij en trots dat we de eerste echte José Dammers expo mogen organiseren. Op zaterdag 17 februari om 13 uur zal de feestelijke opening plaatsvinden in de winkel met lekkers en een glaasje bubbels. Iedereen is van harte welkom om de Painting with yarn collectie in het echt te bewonderen. We hebben al een sneak peek mogen zien en we zijn zeer onder de indruk!

expositie_poster_04

Naast alle eigen werken heeft José de prettige samenwerking opgezocht met niemand minder dan ontwerpster Atty van atty-s.blogspot.nl. Atty is expert in het ontwerpen van bloemmotieven en grafische vormen die ze nog eens extra laat opvallen door haar geweldige kijk op kleur. Samen lijken de dames het haakniveau naar een nog hoger level te tillen en is er een prachtig kunstwerk ontstaan waarin de kwaliteiten van beide talenten goed zichtbaar zijn. Nog meer reden om langs te komen en een heerlijk inspirerend en creatief uitje te plannen.

Laat via onderstaande link weten of jij ook bij deze grande opening bent. De expositie is te bewonderen tot en met 8 maart in de winkel in Alphen aan den Rijn.

Painting with Yarn, José Dammers. Zaterdag 17 februari 13 uur.