Sokken breien is weer helemaal hip! En wat is het toch heerlijk om sokken te breien EN te dragen.

Daarom houden we een LANG YARNS sokkenbrei feest op zaterdag 17 februari in de winkel echtstudio in Alphen aan den Rijn. Iedereen is van harte welkom om al sokkenbreiend tips en trucs uit te wisselen. Er liggen testbollen van LANG YARNS sokkenwol om eens lekker de naald in te zetten en dit allemaal onder genot van koffie thee en heel veel lekkers.

EN als special guest: Kristel Droog van mykrissiedolls! De haakkoningin met knuffels van sokkenwol laat jullie zien hoe mooi sokkengarens zijn voor het haken van amigurumi’s. 

groepsfoto mykrissiedolls

Het feestje is van 12 – 16 uur en entree is helemaal gratis! Houd onze facebook site en nieuwsbrief in de gaten en zorg dat je erbij bent.

Speciaal voor dit LANG YARNS sokkenbrei feestje hebben we een sokken brei test actie ingezet. Er zijn heel veel aanmeldingen binnengekomen voor het sokkenbrei testteam, superleuk! Op dit moment zit het testteam ook helemaal VOL! Hartelijk dank allemaal voor jullie enthousiaste belangstelling. Alle sokken zijn zaterdag 17 februari natuurlijk in het echt te bewonderen tijdens het sokkenbrei feest!

Reden genoeg om langs te komen, neem gezellig je breivriendin, je moeder of buurvrouw mee voor een supergezellig dagje uit!

Als je lid bent van Facebook kun je via onderstaande link laten weten of je erbij bent:

https://www.facebook.com/events/397628810658523/

 

sokkenwol langyarns