Het is bijna zover! De kleurrijkste fair van Nederland bij echtstudio in Alphen aan den Rijn op zaterdag 21 oktober! Het belooft een geweldige dag te worden met heel veel ByClaire artikelen, kleur, inspiratie en haakplezier!

Wat is er allemaal te zien en te beleven?

– alle creaties uit het nieuwste byClaire boek: byClaire fashion. Bekijk en pas deze toffe modellen en kies alvast jouw favoriete kleurtje uit voor dit seizoen.

De byClaire agenda 2018! Claire signeert deze vrolijke agenda graag voor je en kun je kleurrijk het nieuwe jaar in. Deze keer zit er ook nog een prachtige crochet along deken in de agenda. Kom deze deken in het echt bewonderen en haak ook gezellig mee. Dus trakteer jezelf of je haakvriendin op zo’n geweldige agenda.

– Een byClaire garenproeverij; ervaar zelf hoe fijn het haken is met de Byclaire garens: Sparkle, Cotton,  Softmix en Chunky cotton.  Schuif gezellig aan de haaktafel en zet je haaknaald in zo’n mooie bol! Claire zorgt voor een leuk gratis haakpatroon.

byclaire fair

– Shop een bijpassend sieraad van byBjor.

– Ook fashion voor de kids! Kinderkleding shoppen bij Wilma van TOMDU met leuke aanbiedingen.

tomdu 2

– GRATIS demo tunisch haken: haak zelf fashionable creaties voor in je huis. DE hit van dit moment; de tunische “smock stitch”. Ieder half uur een leerzame demo hoe je deze steek haakt. De eerste demo start om 13.30 uur.

gratisdemosmockstitch

Reden genoeg om gezellig langs te komen! Entree is gratis en wij zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes. Kom je ook?

Graag tot ziens op de Byclaire fair op zaterdag 21 oktober!