Nog maar 1,5 week en dan begint de KREADOE 2017, het evenement voor jouw creatieve passie. Alles voor jouw favoriete hobby van woensdag 1 november t/m zondag 5 november in de Jaarbeurs Utrecht. Echtstudio is er uiteraard weer bij en we zorgen voor heerlijke haakinspiratie en prachtige garens.

131020-jaa-kreadoe-banner-300x250

Wat dacht je van de byClaire collecties softmix, cotton en de toffe chunky cotton. Onze “smock stitch” kussens zijn in het echt te zien en kun je een mooie kleurencombinatie samenstellen om zelf aan de slag te gaan. Ook mag de gehele collectie Stylecraft Special DK niet ontbreken en zorgen we voor een grote voorraad van het populaire haakboek Animal Friends of Pica Pau.

unicorn pica pau

Ook in het echt te zien;

Tessa van Riet van Woolytoons. Auteur van inmiddels een enorme stapel amigurumiboeken en op woensdag 1 november komt ze in de ochtend gezellig bij ons in de stand. Laat haar nieuwste boek Welterusten Pluis persoonlijk door haar signeren en bewonder al haar superzachte knuffels in het echt.

Liset, op social media bekend als Tante Setje komt donderdag haar laatste creatie met jullie delen. De LANGetantjesetje sjaal is een hit op Instagram en is gehaakt met prachtig garen van LANG YARNS. Kom alle prachtige kleurencombinaties donderdag in het echt bekijken en maak een gezellig praatje met Tante Setje.

Op vrijdagmiddag is Annemarie Arts aanwezig voor al je haakvragen. Laat het nieuwste boek De gehaakte speelkamer signeren door Annemarie en laat je inspireren door haar nieuwste creaties.

Jose Dammers is inmiddels een bekende haakSTER; met haar unieke manier van haken tovert ze de meest prachtige creaties uit haar haaknaald. De workshops Free Form haken zijn enorm populaire en vrijdag op de Kreadoe kan Jose je hier alles over vertellen.

De blijhakertjes van Marlies Strijker mogen niet ontbreken! Een originele manier van knuffels haken met de indrukwekkende tapestry techniek. Kom de Blijhakertjes in het echt knuffelen en maak een praatje met Marlies.

Reden genoeg om gezellig langs te komen bij onze stand!

kreadoe programma 2017

 

Helaas kunnen we niet alles meenemen naar de beurs dus wil je onze uitgebreide collectie ECHT goed bekijken en lekker op je gemak rondsnuffelen zonder de hectiek van de beurs? Kom dan gezellig naar onze mooie en grote winkel in Alphen aan den Rijn. We zetten de koffie, thee en iets lekkers voor je klaar!

winkel_sfeer