Een boek waar we al een tijd op zaten te wachten; de nieuwste byClaire creaties gebundeld in een geweldig byClaire-stijl-boek. Altijd al je eigen vest, trui of mode accessoire willen maken? Dan is dit HET byClaire fashion handboek om gelijk aan de slag te gaan.

Een trend die we al een tijd zien in de winkel, ervaren en beginnende hakers en breiers die graag eens aan de slag willen met een kledingstuk. Maar hoe pak je dat aan? Patroon lezen, maatvoering, stekenverhouding, kleurkeuze, het maakt het niet altijd makkelijk om deze uitdaging aan te gaan. Gelukkig is er nu het byClaire fashion boek; Claire heeft een uitgebreide collectie aan kledingstukken ontworpen die eenvoudig te maken zijn en een spectaculaire uitstraling hebben.

In de inleiding geeft Claire Boeter tips en trucs om makkelijk de maatvoering aan te passen en geeft ze op een leuke manier haar kijk op “FASHION”. Na het lezen van dit boek zul je vast en zeker geinspireerd zijn om zelf toch dat “easy peasy vest” te gaan haken of eindelijk eens die woontrui voor jezelf te gaan breien. Naast mooie patronen is het een heerlijk sfeerboek, boordevol kleurige fotografie zoals we van Claire gewend zijn.

byclaire fashion chunky vest

button-14

We hebben wat toppers uit het boek extra in het zonnetje gezet:

mauve vest byclaire fashion

Dit mauve kleurig “easy peasy” vest lijkt iedereen perfect te passen. Het model is heel simpel aan te passen aan je eigen wensen. De mustmake voor dit seizoen! Met 18 bollen byClaire Softmix en haaknaald 8mm haak je binnen een mum van tijd een eigen comfortabel vest. Shop dit garenpakket voor een aantrekkelijke prijs en ga aan de slag.

button-14

afbeelding byclaire boho omslagdoek

Ook prachtig: de boho omslagdoek, Claire droeg deze eyecatcher tijdens de byClaire fair en wat is dit een tof ontwerp! Met 10 strengen van de stoere byClaire Chunky Cotton haak je deze omslagdoek en loop je er dit seizoen zeer fashionable bij.

Kies je favoriete kleurtje uit en profiteer van de pakketprijs.

button-14

Houd onze website in de gaten, want vind je het toch gezelliger om onder begeleiding aan een byClaire kledingstuk te beginnen? Dan kun je binnenkort aanschuiven bij onze special edition workshops. Hierover later meer!

byclaire fashion cover

button-14