Haken is heerlijk om te doen, heel ontspannend en heel gezellig! Met een kop thee en wat lekkers een deken of truitje haken, samen met je vriendin, buurvrouw of je moeder! Speciaal voor alle dochters die eens gezellig met hun moeder willen komen haken hebben we de workshop “haken met mams”.

In deze SPECIAL EDITION “workshop haken met mams!” haak je een hip mandje volgens een eenvoudig haakpatroon. Dit patroon is ook heel geschikt voor de beginnende haker. Wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers en heb je een supergezellige haakdate bij echtstudio! Heerlijk om even op je gemak rond te kijken en inspiratie op te doen.

Schrijf je in voor deze workshop en mams mag GRATIS mee, een perfect cadeau om je moeder eens te verwennen maar natuurlijk ook leuk om samen met je beste haakvriendin langs te komen. De workshop kost € 39 en dit is inclusief materiaal voor 2 mandjes én 2 x een stoer leren label om de mandjes helemaal af te maken. Je kunt een haaknaald van de winkel lenen of aanschaffen of neem zelf je haaknaaldenset mee.
Je kunt je inschrijven door een email te sturen naar info@echtstudio.nl. Komen jullie gezellig een keer langs?

haken met mams