Haak je eigen kabouterhuis

Haak je eigen kabouterhuis

Welk kind is er nou niet gefascineerd door kabouters en hun wereldje?

Voor alle grote en kleine kinderen heeft Christel Krukkert een superleuk boek geschreven met haakpatronen voor een hele familie kabouter en meubeltjes voor in hun huis. Het boek heet “Haak je eigen kabouterhuis” en is nu te koop.

 

Christel stelde de familie samen zoals ze ze zelf graag ziet, pappa, mamma, 2 kindjes, een kabouterbaby en natuurlijk opa en oma kabouter. Maar daar bleef het niet bij, kabouters hebben natuurlijk ook een inrichting voor hun woning nodig dus ook alle benodigde meubeltjes en accessoires voor de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer.

 

badkamer-800x581haak je eigen kabouterhuis

De kabouterfamilie is natuurlijk superleuk om voor je kind of kleinkind te haken. En wie weet heb je nog wel ergens een oude vakkenkast liggen die je met behulp van een likje verf of een behangetje omtovert tot een heus kabouterhuis waarin alle meubeltjes en de familie een mooi thuis vindt. Maar de kabouters staan ook geweldig op de herfsttafel.

De volwassen kabouters worden (gemeten inclusief de muts) ongeveer 20 centimeter hoog en worden gehaakt op haaknaald 2,5. De meubeltjes zijn qua grootte uiteraard afgestemd op de kabouters. Het interieur bevat onder meer bedden, stoelen, vloerkleedjes, een fornuis, een heuse badkuip, kortom, alles wat een kabouterfamilie maar nodig heeft.

En kom vooral ook op 7 oktober 2017 naar de Echtstudio Amigurumidag in Alphen aan den Rijn want Christel Krukkert zal die dag zelf aanwezig zijn om haar nieuwe boek voor je te signeren.

haak je eigen kabouter huis kabouter

 

 

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.