DROPS MERINO MANIA

Vanaf vandaag  is het weer Drops Merino Mania. En dat betekent dat wij van maar liefst 4 prachtige Drops garens met merinowol de prijs tijdelijk met 30% verlagen. De Drops Merino duurt tot 7 oktober 2017.

Deze superkorting is ook geldig in de winkel in Alphen aan den Rijn. Wil je zeker weten of jouw favoriete garen en kleur voorradig is, neem dan contact op met onze klantenservice op info@echtstudio.nl

Wij hebben onze naald eens in deze vier heerlijke garens gezet, lees verder voor meer info.

Drops Cotton Merino

Een absolute topper bij team Echtstudio is de Cotton Merino. Met een mix van 50% katoen en 50% merinowol en een looplengte van 110 meter is dit garen zeer veelzijdig. Het is geschikt voor naald 4 en omdat het goed wasbaar is, is het voor heel veel doeleinden geschikt.

Wij hebben er bijvoorbeeld de Marièlle-sjaal mee gebreid, waarvan je het patroon gratis via onze website kunt bestellen. Deze sjaal wordt helemaal in ribbels gebreid en met het duidelijke patroon is dit ook een prima project voor de beginnende breister.

marielle sjaal groen_4

Drops Big Merino

Dit heerlijke chunky garen bestaat voor 100% uit superwash merinowol. Het garen voelt heerlijk zacht aan en is leuk voor bijvoorbeeld een lekkere muts met bijpassende sjaal voor de komende winter. Of gebruik het garen om er een heerlijke zachte warme deken van te breien of te haken. Mooi is om vierkante blokken met verschillende steken te maken en deze aan elkaar te naaien tot een deken. Veel mooie steken-inspiratie vind je bijvoorbeeld in de haakbijbel of de breibijbel. Wil je direct aan de slag? Bekijk dan dit pakket eens:

olivia deken big merino

Drops Big Merino is geschikt voor naalddikte 5 mm en heeft een looplengte van 75 meter per bol.

­Drops Baby Merino

De naam zegt het al, een mooi merino garen wat bij uitstek geschikt is voor het maken van baby- en kinderkleding. Met 175 meter looplengte en een goede wasbaarheid is dit garen inderdaad prima geschikt voor kinderkleertjes. Maar ook voor een mooie ajourtrui voor jezelf zou je zeker aan dit garen kunnen denken. Gebruik naald 3mm voor een prachtig resultaat.

Drops Merino Extra Fine

En last but zeker not least in deze Drops Merino Mania hebben we de Merino extra fine. Ook dit is een 100% merino garen maar dan voor naalddikte 4 mm. Prachtig voor kleding voor zowel kinderen als volwassenen of wat dacht je van een vrolijke granny-square deken. De looplengte is 105 meter en ook hier is weer sprake van superwash behandeling dus het garen is goed wasbaar.

Kortom, er zijn heel veel mogelijkheden met de vier merino’s van Drops en zeker nu met een korting van 30% extra interessant om een leuk nieuw project op de pennen te zetten. Kom de Drops Merino garens eens in het echt bekijken in onze mooie winkel in Alphen aan den Rijn.

merino mania