Zijn jullie klaar voor wereldburger nr 7? Aloha! Deze keer een tropische verrassing uit het zonnige Hawaii. En dit snoesje is ontworpen door multi-talent Sascha bekend van de supertoffe boeken Gehaakte Lappenpoppen en Kant haken.

Lees hier meer over Sascha en doe mee met de GIVE AWAY van deze week en maak kans op haar nieuwste boek Gehaakte Knuffeldoekjes. Laat een bericht achter op de blog of op echtstudio Facebook en wie weet ben jij vrijdag 25 augustus de gelukkige winnaar. Heel veel haakplezier!

Vertel wat meer over jezelf, waar kennen we je van.

Als jullie mij kennen dan is dat waarschijnlijk door de Gehaakte Lappenpoppen. Ook kun je mij kennen van de serie boeken over Kant Haken of als ontwerpster A la Sascha.
Boeken/patronen
-Kant haken -Meer kant haken – Gehaakte lappenpoppen -Gehaakte lappenpoppen 2 -Gehaakte knuffeldoekjes

website
-www.alasascha..com
Wanneer ben je begonnen met haken en waarom?
Ik ben in 2009 begonnen met breien, haken vond ik veel te moeilijk, toen ik me een jaar later eindelijk over de angst voor de keerlosse heen zette en de draadspanning onder de knie kreeg, was ik spontaan verliefd op het haken. Wat een mogelijkheden!
Wat zou je het liefst de hele dag willen haken?
Op het strand!
Andere talenten naast haken?
Naaien, breien, eigenlijk alles met naalden, inclusief mensen prikken, ik ben namelijk ook doktersassistente ;)
Wat zijn jouw haakambities?
Ik vind het geweldig dat mijn boeken nu langzaam ook in andere talen vertaald beginnen te worden, zo zijn de lappenpoppen al in het Duits verkrijgbaar en over niet al te lange tijd worden ook 4 van mijn boeken naar het Frans vertaald! Ik droom nog van Engelse en Spaanse vertalingen.
Nog haak do en dont’s voor beginnende hakers?
Laat je vooral niet intimideren door een moeilijk project, maar begin bij het begin en als je iets tegen komt dat je niet snapt, dan is google of youtube je beste vriend!
Tips voor het haken van jouw amigurumidag ontwerp!
Lekker aan de slag gaan!
Vul amigurumipaspoort in van jouw wereldburger:
Naam: Leilana
Kleur ogen: donkerbruin
Lengte: 1.62m
Land van afkomst:Hawaii
Taal:Hawaiaans
Bijzonderheden: Kan heel mooi dansen en zingen

 

give away alasascha