mandje haken met byClaire Chunky Cotton

Home/byclaire/mandje haken met byClaire Chunky Cotton

mandje haken met byClaire Chunky Cotton

mandjes

Mandje haken met byClaire Chunky Cotton.

De twee kleurenmandjes die we haakten voor de workshop Haken met mams zijn enorm populair! Een heel fijn overzichtelijk haakproject en mandjes komen altijd van pas.

byclaire_chunky_cotton_sfeer_1

Met de nieuwste collectie van byClaire haakten we het twee kleuren mandje nog een keer; met 1 streng byClaire Chunky Cotton en een restje van een mooi contrastkleurtje haakten we in een half uurtje dit toffe mandje. Aangezien het garen lekker chunky is hoef je in totaal maar 14 toeren te haken en klaar is je mandje. En niet geheel onbelangrijk, met byClaire Chunky Cotton is het mandje ook nog eens voordeliger.

tweekleurenmandje klein

Dit tweekleuren mandje is ideaal als projectje tussendoor, haak mooie mandjes voor de badkamer, kinderkamer, keuken, om een bloempotje of als project basket voor je haakwerkjes. Ook leuk om een cadeautje in te doen en iemand heel blij te maken!

Bekijk hier het pakket en bestel de byClaire Chunky Cotton en zo’n stoer leren label. Het patroon is gratis te downloaden. Heel veel haakplezier!

button-14

 

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.