5kleurensjaalwilma

De 5 kleuren sjaal van byClaire blijft een heerlijk ontwerp om te haken. De verschillende tinten zorgen voor een mooie vlakverdeling en de randafwerking zorgt voor een passend geheel.

Ons echtstudio haakteam heeft een voorkeur voor subtiele kleurovergangen en wat vergrijsde tinten. Zo heeft Wilma van team echtstudio een zeer fashionable combinatie gemaakt met byClaire cotton. 004 light pink, 005 vintage pink, 017 mauve, 048 taupe en 047 linnen, een topselectie voor een prachtige sjaal! De rand kan afgewerkt worden met een byClaire Sparkle rand maar om het wat meer basic te houden is de 006 flamingo pink een hele fijne kleur.

Heb je ook zin in dit haakproject? Shop hier de benodigde materialen en download gratis het patroon op de website van byClaire. De 5 kleuren sjaal in deze basic tinten is in het echt te bewonderen in de winkel dus kom gezellig een keer langs.

Heel veel haakplezier!

button-14