byClaire-agenda4-2018-e1503063434249

NIEUW! De byClaire agenda 2018! Een jaar vol inspiratie, patronen en natuurlijk prachtige byClaire sfeerfoto’s. De pagina indeling is lekker ruim opgezet dus plaats genoeg om al je haakdates en projecten te noteren.

byClaire Crochet Along

Naast alle inspiratie, verwijzing naar leuke patronen en heerlijke sfeerplaatjes heeft Claire dit jaar speciaal voor de agenda een echte byClaire Crochet Along ontwikkeld. Het hele jaar door haakplezier met 12 patronen van een prachtige filet deken. Ieder patroon is in tekst uitgeschreven en heeft een duidelijk haakschema dus ook prima te doen voor de beginnende haker. Het kleurenpalet van de deken is sprankelend en vrolijk, een haakproject waar je blij van wordt. We begrijpen het daarom heel goed als je niet kunt wachten tot 1 januari…

byClaire-agenda2-2018-e1503063382218

Garenpakketten byClaire CAL

Heb je ook zin om mee te doen met deze kleurrijke byClaire Crochet Along? Shop dan hier de benodigde materialen en haak het jaar rond met byClaire. We hebben twee garenpakketten samengesteld inclusief of exclusief Agenda 2018. De deken wordt gehaakt met haaknaald 3.5mm en het advies is om losjes te haken.

byClaire spaarzegels

Spaar jij de byClaire zegels al? Met dit garenpakket heb je direct een byClaire spaarkaart vol en kun je met 5% korting winkelen in de leuke byClaire favourites shop. Dus bewaar de wikkels van de byClaire cotton goed en bekijk de spaarkaart voorwaarden op de website van www.byclaire.eu.

bestelhierhetpakket

Palette-deken-e1503927495820