Vakantie boekentips!

Vakantie boekentips!

logo echtstudio boekenclub

De echtstudio boekenclub heeft een top 5 van favoriete haakboeken samengesteld om mee te nemen op vakantie. Lees verder en kijk of jouw favoriete boek in de top 5 staat.

Enige tijd geleden is de echtstudio boekenclub gestart (lees hier meer). Inmiddels is de boekenclub uitgebreid met enthousiaste deelnemers die net zo dol zijn op boeken en handwerken als wij! Op maandagavond 25 september houden we onze eerstvolgende bijeenkomst in de winkel met veel gezelligheid en natuurlijk stapels boeken. Heb je ook zin om aan te schuiven? Mail ons dan op info@echtstudio.nl voor meer info.

Vlak voor de vakantie is er een vakantie boeken top 5 opgesteld van populaire haakboeken die ideaal zijn om mee te nemen op vakantie. Zit jouw favoriet er bij?

De echtstudio top 5:

1. Eindeloos Haken

2. Dierenkruk haken

3. Babysets haken

4. Amigurumizakjes & andere tasjes

5. Haak je eigen kerststal

echtstudio boekenclub

 

 

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.