Patroon nr 4 Amigurumidag CAL

Alweer het 4e patroon van deze toffe Amigurumidag CAL! En wat wordt het een bont gezelschap, deze mooie temperamentvolle dame zal menig haakhartje sneller doen kloppen. Waarschijnlijk hebben de fans haar haakstijl al herkend; deze keer is Kristel Droog de ontwerpster van de kersverse wereldburger!

Lees hier meer over Kristel en doe mee met de GIVE AWAY van deze week en maak kans op het boek Mijn knuffels van sokkenwol. Laat een bericht achter op de blog of op Facebook en geef aan of jij al een favoriete wereldburger hebt en zo ja welke? Op vrijdag 14 juli maken we de gelukkige winnaar bekend. Heel veel haakplezier!

Document1

Vertel wat meer over jezelf, waar kennen we je van?

Jullie kennen mij als auteur van het boek ‘Mijn knuffels van sokkenwol’ en natuurlijk als de ontwerpster van de schattige amigurumi van MyKrissieDolls (www.mykrissiedolls.nl)

Wanneer ben je begonnen met haken en waarom?

In december 2013 heb ik mijn eerste amigurumi gehaakt. Ik zag dit bij een vriendin en ik dacht meteen: Dit wil ik ook kunnen!

Wat zou je het liefst de hele dag willen haken?

Ik haak het liefst amigurumi’s. Een tas en omslagdoek heb ik ook wel eens gehaakt, maar daar beleef ik niet zo veel haakplezier van als met de amigurumi’s. Vooral de knuffeltjes een eigen karakter geven vind ik geweldig.

Andere talenten naast haken?

Naast haken zijn mijn hobby’s: mijn zoontje van 4, fotograferen, het zetten van kunstnagels en het volgen van hondentraining. Ik ben graag lekker bezig!

Nog haak do en dont’s voor beginnende hakers?

Mijn tip is, gebruik goed materiaal! Goed materiaal gebruiken is vaak het halve werk. Je ziet dit ook zeker aan het eindresultaat.

Tips voor het haken van jouw amigurumidag ontwerp!

Ik heb geprobeerd alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen, dus mocht je ergens niet uitkomen: let me know!

Vul amigurumipaspoort in van jouw wereldburger:

naam: Alisa de Spaanse Flamenco

kleur ogen: Zwart

lengte: 16 cm hoog

land van herkomst: Spanje

taal: Spaans

 

button_klik_hier_patroon