Haken in de zomervakantie.

De zomervakantie is voor regio midden beginnen! Weet jij al wat je gaat haken of breien op de komende lange zomeravonden, of misschien zoek je nog een leuk project voor op de camping of aan het zwembad? Wij hebben wat leuke suggesties voor je verzameld zodat je je straks tijdens de vakantie niet hoeft te vervelen.

Eindelijk tijd om eens aan een mooie deken te beginnen! Bekijk onze mooie aanbod van Stylecraft dekenpakketten. Met de DROPS cotton sale is het haken van een stoere katoenen deken natuurlijk ook heel aantrekkelijk.

banner_stylecraft_7

Ook altijd leuk zijn gehaakte woonaccesoires zoals het hippe twee kleurenmandje met een stoer leren label eraan. het mandje is gehaakt met DMC Natura XL, een matte robuuste draad, ideaal voor haken van home deco projecten.

mandjes

Onder het kopje woonaccessoires bij onze patronen vind je zowel de patronen als de lijst van materialen die je voor een dergelijk project nodig hebt overzichtelijk bij elkaar.

Het vijfkleuren-shawltje van byClaire is overigens ook zo’n project wat bij uitstek geschikt is voor de vakantie. Het neemt weinig ruimte in in je bagage en als hij af is, is het gelijk een leuke aanvulling voor je zomergarderobe. We hebben in onze webwinkel pakketten voor de roze of aqua variant maar je kunt natuurlijk ook je eigen favoriete kleuren kiezen. En ook in één effen kleur is het een superleuke shawl die ook voor een beginnende haakster prima te doen is.

5 kleuren sjaal byclaire

En je zult het misschien niet zo gauw verzinnen maar de zomervakantie is ook bij uitstek het moment om te beginnen met het haken van je kerststal. Kies bijvoorbeeld de complete kerststal onder de haakpatronen in onze webwinkel of bestel het boek “Haak je eigen kerststal” van Christel Krukkert. Als je nu begint met haken heb je straks in december je kerststal helemaal compleet. En uiteraard vind je in onze webwinkel ook alle haakbenodigheden zoals garen, oogjes en vulling!

Blijf je deze zomer in Nederland? Plan dan eens een dagje haken bij Echtstudio in! Onze winkel is de gehele zomervakantie geopend van 10 – 17 uur op maandag van 12 – 17 uur. Alleen op maandag 17 en maandag 24 juli zijn we de gehele dag gesloten. Lekker rondsnuffelen tussen alle creaties en mooie garens en even aan de workshoptafel een paar toertjes haken of breien aan je project. Wij zorgen voor de koffie en thee!

Graag tot ziens en een heerlijke zomervakantie toegewenst!