20170701-supersale_cover_nl

DROPS  super sale katoen editie.

De hele maand juli zijn maar liefst 6 prachtige katoengarens supervoordelig 30% korting te koop. Alle reden dus om op zoek te gaan naar mooie projecten met deze garens. Wij vertellen je vast wat meer over deze garens en de Drops super sale katoen editie.

Drops belle

Drops Belle is een mengdraad van katoen, viscose en linnen en verkrijgbaar in 20 kleuren. Het garen heeft een stoer uiterlijk en is geschikt voor naald 4.

Drops bomull lin

Dit garen bestaat uit 53% katoen en 47% linnen en is geschikt voor naald 5. Het is verkrijgbaar in 8 kleuren. Behalve voor kleding is dit garen ook erg leuk voor bijvoorbeeld een gehaakte strandtas.

Drops cotton light

Wederom een mengdraad, ditmaal 50% katoen en 50% polyester. Hoewel de draad de uitstraling van katoen heeft is hij een stuk lichter en hierdoor zeer geschikt voor bijvoorbeeld een leuke woondeken. Het garen is geschikt voor naald 4.

Drops muskat

Maar liefst 37 kleuren zijn er verkrijgbaar van deze 100% gemerceriseerd katoen. Het garen is geschikt voor naald 4 en op de site van garnstudio.com zijn heel veel patronen voor dit garen te vinden. Het is ook niet voor niets dat Drops dit garen al heel lang in de collectie heeft.

Drops paris

Dit toch al voordelige 100% katoenen garen is in de sale helemaal voordelig. Geschikt voor naald 4 is dit garen supergeschikt voor mooie dekens of een lieve amigurumi. Je hebt de keuze uit 45 kleuren dus voor ieder wat wils.

Drops safran

Last but not least de Drops safran. Dit, voor naald 3 geschikte, 100% katoenen garen is te verkrijgen in 27 kleuren. Doordat dit garen dubbelgesponnen is is het een zeer sterk garen wat voor veel projecten geschikt is.

Wil je weten wat je met deze mooie garens allemaal kunt maken? Neem dan eens een kijkje op de site van garnstudio.com. Hier vind je honderden patronen welke zijn ontworpen voor deze garens. Er zijn zowel haak- als breipatronen en je kunt kiezen op soort patroon maar bijv. ook op garensoort. Alle garens zijn online te bestellen maar je bent uiteraard ook van harte welkom om de garens in de winkel in Alphen aan den Rijn uit te zoeken en de kleuren live te bekijken.

Kom je speciaal langs voor een bepaalde kleur of collectie? Bel ons voor de zekerheid even voor de beschikbare voorraad.

button profiteer nu

20170701-supersale-poster_nl