Baby’s first day at the beach! Haak een heerlijke Baby Beach Blanket.

babybeachblanket2

Wie ons volgt op Instagram heeft hem ongetwijfeld al voorbij zien komen, de Baby Beach Blanket. Een heerlijk chunky zacht dekentje, ideaal als speelkleed of omslagdoek maar natuurlijk ook geweldige blikvanger voor in de babykamer.

We haakten de Baby Beach Blanket net als zijn “grote broer” de Beach Blanket uit de blog van 19 juli 2017 met vijf prachtige kleuren uit de byClaire softmix collectie. De combinatie White, Sand, Iceblue, Vintage blue en Silver grey is perfect voor allerlei mooie basic creaties. Het garen byClaire Softmix is heerlijk zacht en door de gekozen steek wordt het een mooi dekentje met hoge knuffelfactor. De deken wordt circa 85cm x 130cm.

FullSizeRender (1)

Twijfelde je nog even bij de Beach Blanket maar wil je nu echt aan de slag met de Baby Beach Blanket? Shop dan nu het pakket, dit is inclusief de werkomschrijving, een stoer leren label en een hele stapel prachtige byClaire Softmix bollen. Deze deken is ook in het echt te bewonderen in de winkel in Alphen aan den Rijn.

Heel veel haakplezier met deze Baby Beach Blanket!

babybeachblanket1

button-14