Workshop tapestry knuffelkonijn haken.

flyer workshop Echtstudio

Het knuffelkonijn van de blog Made by Leen is een typisch geval van “best of both worlds”. Bij dit ontwerp worden tapestryhaken en het haken van een amigurumi op unieke wijze met elkaar gecombineerd met een allerliefste knuffelkonijn als resultaat.

Wil je zelf ook leren hoe je dit leuke konijn haakt? Geef je dan op voor de workshop tapestry knuffelkonijn haken op vrijdagavond 23 juni 2017 vanaf 19.00 uur. De workshop wordt door de ontwerpster Marlies zelf gegeven in onze gezellige winkel in Alphen aan den Rijn. Marlies is een echte expert op gebied van tapestry haken en zal je tijdens de workshop hier alles over vertellen.

Opgeven voor de workshop kan via info@echtstudio.nl . De kosten van deze workshop bedragen € 25 per persoon. Bij aanvang van de workshop kun je garen uitzoeken en aanschaffen. Neem je eigen haaknaalden mee (2,5mm/3.0mm) of leen deze van de winkel. Uiteraard zorgen wij voor koffie, thee en iets lekkers.

Voor de workshop is het van belang dat je de basisbeginselen van het haken reeds onder de knie hebt. Je hebt niet persé ervaring nodig met tapestryhaken.