oma's sprei 2

Een jaar geleden schreven we een blog over Oma’s sprei. Een prachtig 2 persoons sprei in een vintage motief gehaakt met de “ouderwetsche” Durable katoen. En nu werd het tijd voor een nieuwe Oma’s sprei in een hip eigentijds kleurtje.

We kozen voor de Scheepjes Cotton 8, een 100% katoengaren met een matte, natuurlijke uitstraling. Een 50 grams bol met een looplengte van 170 meter. Met nog geen 5 bolletjes haakten we al 1 baan van 275cm lang en 24 cm breed, een hele leuke tafelloper! Voor een tweepersoons deken zou je met dit garen met 55 bollen prima uitkomen. Uiteraard is je hand van haken nog wel van invloed op de uiteindelijke afmeting.

omas_sprei_cotton_8

De kleuren op de foto zijn vlnr: 722 oker, 663 mint en 724 petrol.

Profiteer nu van een zomerse prijsverlaging van de Scheepjes Cotton 8 en haak deze vakantie zelf een hippe Oma’s sprei!

button-14

FullSizeRender kopie