ByClaire cotton

byclaire_cotton_sfeer_05

Maak kennis met byClaire Cotton! Claire Boeter heeft een eigen garencollectie waarmee ze de mooiste en kleurrijkste creaties ontwerpt. Haar boeken Haakgeluk, Haakgeluk 2 en Klein Haakgeluk staan vol met inspirerende haakpatronen. Ken je de unieke kleurige stijl van Claire nog niet? Neem dan eens een kijkje op haar Instagram en Facebookpagina en laat je inspireren door haar prachtige fotografie waar je eigenlijk direct heel blij van wordt.

En sinds vandaag is er de vernieuwde byClaire Cotton collectie! 100% katoen met een subtiele glans voor haaknaald 2,5 tot 3,5mm. Met een nieuw wikkel met nieuwe mogelijkheden, 6 nieuwe kleuren en heel veel nieuwe kleureninspiratie. Fris, vrolijk, eigentijds en een heel hoog heb-gehalte.

Wij vielen als een blok voor de vintage kleuren en werden supervrolijk van de byClaire Cotton bright pink! Het wikkel is prachtig fris waardoor de kleurtjes nog beter uitkomen EN als eerste garenmerk komt byClaire met een originele en handige colortag op de wikkel. Dus niet weggooien die banderol maar hergebruiken, een briljant idee! Knip de colortag uit en maak een gaatje op de aangegeven plek. Haal hier een staaldraadje doorheen en op deze manier kun je je eigen kleurencombi’s overzichtelijk bewaren.

byclaire_cotton_sfeer_label-1

Claire heeft nog meer verrassingen voor ons in petto; er kunnen namelijk echte byClaire zegels gespaard worden. Op iedere wikkel staat een roze byClaire spaarzegel, knip deze uit en bewaar het goed. Claire maakt via haar social media bekend wat we er allemaal mee kunnen doen.

byclaire_cotton_sfeer_09

 

byclaire_cotton_sfeer_06

De gehele collectie is in het echt nog mooier! Kom vooral een keertje langs in de winkel om ze live te bekijken of shop byClaire cotton direct online. Voor 20.00 uur besteld en morgen de mooie byClaire garens thuis.

button-14