dmc natura 3 bollen

De toppers van DMC Natura

In ons assortiment hebben wij al enige tijd de prachtige katoenen garens van DMC Natura. Hoog tijd dus om deze eens in de spotlights te zetten en er iets meer over te vertellen.

De Echtstudio garentest DMC Natura:

DMC Natura is een 100% katoenen garen wat in drie dikte-varianten te verkrijgen is. De dunste van de drie is de DMC Natura, geschikt voor naald 3 en met maar liefst 155 meter op de bolletje van 50 gram. Dit garen is verkrijgbaar in mooie kleuren die goed met elkaar te combineren zijn. Het garen heeft een matte, zijde-achtige uitstraling en is geschikt voor velerlei verschillende projecten. Omdat de Natura-collectie ook nog eens op een natuurvriendelijke manier is geproduceerd en op ecologische wijze is geverfd is het met uitstek ook geschikt voor het maken van baby en kinderkleding. Maar ook voor een mooie deken is het zeker geschikt, kijk bijvoorbeeld eens in onze webshop voor het gratis patroon van een granny square deken met dit garen.

Heeft u liever een iets dikkere draad van is de DMC Natura medium vast iets voor u. Dezelfde mooie kwaliteit als de gewone DMC Natura maar nu voor naald 4 – 5. Deze variant is verkrijgbaar in 32 mooie tinten en natuurlijk op dezelfde natuurvriendelijke wijze geproduceerd. Mooi voor kleding of woonaccessoires, de mogelijkheden zijn legio. Het garen is goed absorberend en prima wasbaar, zonder dat de kleuren vervagen. Leuk voor een vrolijke zomertop, een lekker vest voor een wat frissere zomeravond of wat dacht u van een lekkere deken voor op de tuinbank. Eigenlijk is met dit garen alles mogelijk.

dmc-natura-medium

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u meer een fan een lekker chunky garen met een robuuste uitstraling voor bijvoorbeeld een mooi woonkussen dan is de DMC natura XL echt iets voor u. Het garen is beschikbaar in bollen van 100 gram, geschikt voor naald 6,5. Naast een mooie range van goed op elkaar afgestemde matte zijde-achtige kleuren is de XL familie ook uitgebreid met de XL Yummie collectie, een aantal mooie frisse zomerse kleuren die uiteraard ook goed te combineren zijn met de standaard XL kleuren. En wilt u uw project op nog dikkere naalden maken voor bijvoorbeeld een stoere hippe woondeken dan laat dit garen zich ook prima met dubbele draad verwerken.  Er zijn in totaal 38 kleuren DMC Natura XL verkrijgbaar dus voor ieder wat wils.

Leuk te vermelden is dat DMC Natura XL door zijn ecologische productie-methode het Oeko Tex label klasse 1 heeft verworven zodat u ook nog eens natuurbewust bezig bent als u voor dit garen kiest.

dmc natura granny kleed

Wat gaat u van dit prachtige garen maken? Wij zijn benieuwd naar alle mooie creaties!

Shop nu heel voordelig de DMC Natura voor 10% korting. Deze korting is geldig zowel online als in de winkel in Alphen aan den rijn.

button profiteer nu