De Stylecraft Ross CAL

Stylecraft start 11 juli met een nieuwe crochet along. De Ross Poldark CAL is ontworpen door Catherine Bligh, bekend van de “Demelza deken”. Zij was geïnspireerd door het karakter Ross Poldark in de gelijknamige populaire BBC kostuum drama op tv. Het klassieke kleurenpalet van de kostuums zie je prachtig terugkomen in de deken.

The-Ross-Poldark-Blanket-CAL-Colour-Pack_700_600_8CT3X

Catherine heeft de deken gehaakt met de Stylecraft Special DK, het perfecte garen voor dit soort projecten. Heerlijk zacht, pluist niet en beschikbaar in zoveel mooie kleuren. Mocht je liever de deken in een andere combinatie willen haken dan kun je zelf je pakket samenstellen.  De volgende hoeveelheden zijn gebruikt voor de originele deken van circa 125 x 125 cm:

16 bollen Stylecraft Special DK in de volgende kleuren:

3x Mocha
2x Storm Blue
2x Denim
2x Dark Brown
2x White
1x Copper
1x Silver
1x Black
1x Cream
1x Grey

Bijgaand een paar mooie Stylecraft kleuren line-ups voor nog meer inspiratie:

Stylecraft pakket kleurrijk: warme en sprankelende kleurencombinatie.

banner_stylecraft_7

Stylecraft pakket soft pastels: een favoriete samenstelling voor alle pastel fans!

banner_stylecraft_6

De Nederlandse patronen kun je vanaf 11 juli downloaden via de website van Stylecraft Yarns. De Crochet Along start op 11 juli en daarna komen de patronen op de volgende dagen online:18 juli, 25 juli, 1 augustus, 8 augustus, 15 augustus en 22 augustus.

Enige haakervaring is wel handig maar mocht je nog maar net begonnen zijn met haken en toch met deze CAL mee willen doen dan heb je ook nog ondersteuning van duidelijke instructievideo’s.

Mocht je de kleuren eerst even in het echt willen bekijken, kom dan gezellig langs in de winkel in Alphen aan den Rijn. Wij helpen je graag om de perfecte kleurencombinatie samen te stellen.