We zijn van start gegaan! Een beetje hobbelige start met vertraging in het uitleveren van pakketten en een scheve sombrero van Jorge….maar het doet ons daarom extra goed om toch al die nieuwe Mexicaanse wereldburgers te zien verschijnen op de Facebook groep! Kijk maar eens naar alle leuke foto’s en de supergoede tips van alle haaksterren. Wij stellen het zeer op prijs dat jullie opmerkingen, tips en  naar ons doorsturen. Heb je nog vragen dan kun je ons mailen op info@echtstudio.nl en dan helpen we je graag verder.

Voor volgende week hebben we nog wat leuks in petto dus houd de Facebook groep en de echtstudio blog goed in de gaten.

En dan nu de winnaar van de “Marieke Dissel” GIVE AWAY! Wat een toffe reacties op de give away, met al die ideeën voor leuke wereldburgers kunnen we nog wel 3 Crochet Alongs vullen!

amigurumidag_giveaway_1

Gefeliciteerd Anne Schreurs!

Stuur ons even een mailtje op info@echtstudio.nl met je adresgegevens en dan komen de boekjes zo snel mogelijk naar je toe!

Wil je niets missen en als eerste op de hoogte zijn van nieuws, acties en leuke patronen? Schrijf je dan in voor de echtstudio nieuwsbrief! Heel veel haakplezier met de Amigurumi Crochet Along.

button-15