Uitslag Echtstudio GIVE AWAY

Home/Geen categorie/Uitslag Echtstudio GIVE AWAY

Uitslag Echtstudio GIVE AWAY

Het boek Eindeloos haken van Marianne Dekkers-Roos valt behoorlijk in de smaak! Bedankt voor alle leuke reacties op de GIVE AWAY.

Morgen is Marianne in het echt te ontmoeten op de officiele boeklancering bij Echtstudio in Alphen aan den Rijn. Kom gezellig langs van 14 – 16 uur en geniet van een hapje en drankje en natuurlijk van alle mooie haakcreaties en de DMC Natura garenproeverij! Het belooft een supertof feestje te worden!

Flyer Eindeloos Haken feest - Echtstudio

 

En dan nu de winnaar van dit mooie haakboek en 3 bollen DMC Natura XL:

Van harte gefeliciteerd!

Marion van Arnhem!

Stuur je ons een email op info@echtstudio.nl en dan zorgen we dat je prijs zo snel mogelijk naar je toe komt! Heel veel eindeloos haakplezier!

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.