Nieuwe kleuren Stylecraft special DK! De kleurencollectie is uitgebreid en zorgt voor nog meer mogelijkheden om te combineren. Kijk verder voor mooie Stylecraft special DK kleurenvoorstellen.

Met 81 kleuren in de collectie waren de mogelijkheden al eindeloos maar er is altijd ruimte voor nog meer kleuren! Met de 3 nieuwe kleuren van Stylecraft special DK kunnen er nog meer toffe kleurencombinaties gemaakt worden.

Maak kennis met Stylecraft special DK Buttermilk, Mushroom en Vintage Peach.

Stylecraft-nieuwe-kleuren

Allereerst de Stylecraft special DK ButtermilkDit is een heel zachte lichtgele kleur met een warme ondertoon. Tussen de geeltinten een mooie overgang tussen Stylecraft special DK lemon en citron.

banner_Stylecraft_1

Stylecraft special DK vintage peach! Een prachtige tint die mooi tussen de Stylecraft special DK apricot en shrimp past. Voor iedereen die van zachte “vintage” kleuren houdt.

banner_stylecraft_3

Nog een kleur in de categorie “vintage”, de Stylecraft special DK mushroom. Een kleur die je eigenlijk in het echt moet zien om het goed te beoordelen. Afhankelijk van lichtinval en combinatie van andere kleuren is de Stylecraft special DK mushroom een lichtrozig, lavendelachtige tint.

banner_stylecraft_4

Ook mooi in een basic combinatie met een vleugje lavendelpaars.

banner_stylecraft_5

De 3 nieuwe kleuren Stylecraft special dk combineren geweldig met de bestaande collectie. Kies jouw favoriete combinatie voor het haken of breien van een mooie strependeken of “ripple” deken! Voor een deken van circa 120 x 170 cm zijn ongeveer 15 bollen nodig.

Onze favoriet: een prachtig combinatie met zachte pastels!

Van links naar rechts: cream, parchment, stone, vintage peach, apricot, buttermilk, pistachio, duck egg, parma violet, silver, mushroom, pale rose, clematis

banner_stylecraft_6

bestelhierhetpakket

Toch de kleuren eerst even in het echt bewonderen? Kom dan gezellig langs in de winkel!

 

En tot slot: het is weer tijd voor een leuke echtstudio GIVE AWAY!

Wat zou jij maken met dit prachtige pakket inclusief de nieuwe kleuren Stylecraft Special DK?

Laat een bericht achter op facebook of de blog en wie weet ben jij vrijdag 12 mei wel de gelukkige winnaar!

Heel veel succes!

Stylecraft_give_away kopie