Blog_eindelooshaken_03

Er zit weer een geweldig haakboek aan te komen! “Eindeloos Haken” van Marianne Dekkers-Roos verschijnt zeer binnenkort en we kunnen niet wachten om hier lekker mee aan de slag te gaan.

Op zaterdag 27 mei van 14 – 16 uur is ontwerpster en bekend blogster Marianne in het echt te ontmoeten bij Echtstudio tijdens een spetterend haakfeest! Op deze dag zal ze haar boek officieel lanceren en kunnen jullie alle creaties uit het boek live bewonderen. Marianne zal haar boek graag voor je signeren en kun je ook nog aanschuiven bij een garenproeverij van DMC Natura garens. Steek je naald eens in een mooie bol DMC Natural XL of DMC Medium en test het garen aan de hand van een gratis haakpatroontje van Marianne. De DMC Natura garens zijn beschikbaar in verschillende diktes: DMC Natura voor naald 3mm, DMC Natura Medium voor naald 4mm en DMC Natura XL voor naald 6 tot 6.mm. Ervaar zelf hoe 1 patroon er heel anders uit kan zien met de verschillende garens. De samenstelling van de DMC Natura is 100% katoen en het haakt heerlijk!

Blog_eindelooshaken_02

De echtstudio winkel zal speciaal voor de gelegenheid kleurig en fleurig worden gestyled, helemaal in de stijl van het boek! Er zijn er lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk heel veel gezelligheid en inspiratie.

Entree is gratis!

Reserveer nu het boek Eindeloos haken en wij sturen het zo snel mogelijk naar je toe!

button-reserveer-nu

Voor in je agenda:

Officieel boeklancering “Eindeloos haken” van Marianne Dekkers-Roos

Echtstudio, Prins Hendrikstraat 99, Alphen aan den Rijn

Zaterdag 27 mei 2017 van 14 – 16 uur

Graag tot ziens!