give away eindeloos haken

Doe mee met de nieuwe echtstudio GIVE-AWAY!

Om alvast in de stemming te komen voor het boekfeest van zaterdag 27 mei van 14 – 16 uur bij echtstudio, organiseren wij deze geweldige GIVE-AWAY!

Maak kans op een gesigneerd exemplaar van het nieuwste musthave haakboek Eindeloos Haken van Marianne Dekkers-Roos EN 3 prachtige bollen DMC Natura XL! Dit garen heeft Marianne gebruikt voor het toffe boho kussen dus je kunt direct aan de slag!

dmc natura give away

Wat moet je doen?

Laat een bericht achter onder deze blog of op Facebook en laat ons weten wat jouw project is waar je EINDELOOS aan kunt haken! Vrijdag 26 mei maken we de gelukkige winnaar bekend!

Profiteer ondertussen ook nog van onze DMC Natura korting: deze hele week tot en met zaterdag 27 mei DMC natura, DMC natura medium en DMC natura XL shoppen met 10% korting! Deze aanbieding is ook geldig in de echtstudio winkel in Alphen aan den Rijn.

button profiteer nu