amigurumidag_blog

De echtstudio amigurumidag Crochet Along gaat bijna van start! Op woensdag 31 mei zal het eerste ontwerp gepubliceerd worden op de facebookgroep, op de blog en op de echtstudio website.

In totaal 9 patronen met als centraal thema “Amigurumi around the world”. De top van de amigurumi designers hebben een geweldige collectie “wereldburgers” voor jullie ontworpen en de patronen worden gratis beschikbaar gesteld in een gezellige crochet along. Elke 2 weken een nieuw ontwerp, een gehaakte bewoner van steeds een ander land. Haak mee en creeer je eigen Amigurumi around the world family!

pakket_amigurumidag_2017_2

De ontwerpers hebben gebruik gemaakt van het nieuwe, frisse en trendy garenmerk Yarn and Colors. De Must have en Must have mini’s collecties zijn ideaal voor het haken van amigurumi’s. 100% kwaliteitskatoen met een lichte glans en geschikt voor haaknaald 2,5mm tot 3mm. De Yarn and Colors Must have is een bol van 50 gram met looplengte van 125 meter en de must have mini is een schattig klein bolletje van 10 gram met looplengte 25 meter, ideaal als je maar een klein beetje van 1 kleur nodig hebt!

Voor het haken van de 9 ontwerpen hebben we een totaalpakket samengesteld:

– 12 bollen Yarn and Colors Musthave

– 41 bolletjes Yarn and Colors Musthave mini’s

– 8 paar veiligheidsogen

Totaalprijs € 58,75 nu als pakketprijs voor € 55 met gratis verzending!

pakket_amigurumidag_2017_3

Reserveer nu en wij sturen het zo snel mogelijk naar je toe zodat je op woensdag 31 mei van start kunt met het eerste ontwerp!

Heel veel haakplezier!

pakket_amigurumidag_2017