Wauw! Wat veel leuke en creatieve reacties op de echtstudio Koningsdag give away! Van rokjes tot tassen, kroontjes tot jasbeschermers, sjaals tot vlinders, jullie creativiteit lijkt grenzeloos! Bedankt voor al deze leuke inzendingen!

Door al deze reacties kregen wij een goed idee voor een leuke Koningsdagactie: op donderdag 27 april is de winkel in Alphen aan den Rijn gewoon geopend van 10 – 17 uur en gaan wij iets extra feestelijks te doen voor iedereen die langskomt.

Neem jouw Koningsdagcreatie mee of doe het aan ;) en wij maken er in de winkel een mooie foto van. Alle foto’s komen in een collage die we delen op Instagram, blog en Facebook om iedereen jullie creativiteit te laten zien.

Zorg dus voor een toffe creatie in koninklijke kleuren, kom langs voor een foto en ontvang 10% korting op je aankopen EN een gratis bolletje mooi haakkatoen! Reden genoeg om gezellig even langs te komen! Uiteraard staat de koffie, thee en wat lekkers klaar.

Bestel hier het Koningsdagpakketje waarmee je aan de slag kunt.

koningsdag_actie

button-14

Binnenkort laten we nog meer Koningsdag inspiratie zien en hebben we nog een leuk gratis haakpatroon! Wil je dit niet missen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

button-15

En dan nu de winnaar van de Koningsdag giveaway:

Gefeliciteerd CAROLIEN SCHENK!

(post op de blog: Wat een gave prijs! Ik zat al steeds te denken wat ik voor de kinderen en misschien voor mijzelf zou haken. Bij ons in het dop is een fiets optocht. De mooiste fiets krijgt een prijs!? De vlaggetjes zijn erg gaaf voor aan de fiets. Voor mijn dochter zou ik een poncho haken en voor mijn zoon een sjaal of een kroon?. En voor mijzelf een omslagdoek! Ik heb gelukkig nog eventjes de tijd!! ?⚪?)

Zou je ons willen mailen op info@echtstudio.nl en dan sturen we het Koningsdag pakket zo snel mogelijk naar je toe!

Iedereen veel haakplezier en graag tot ziens op Koningsdag!