Haken met mams!

Home/Geen categorie/Haken met mams!

Haken met mams!

mandjes_bovenkant

Haken is heerlijk om te doen, heel ontspannend en heel gezellig! Met een kop thee en wat lekkers een deken of truitje haken, samen met je vriendin, buurvrouw of je moeder! Aangezien het bijna Moederdag is hebben wij speciale haakworkshops georganiseerd: haken met mams! Schrijf je in voor deze workshop en mams mag GRATIS mee, een perfect Moederdagkado!In deze workshop haak je een hip mandje volgens een eenvoudig haakpatroon. Dit patroon is ook heel geschikt voor de beginnende haker. Wij zorgen voor koffie, thee en natuurlijk wat lekkers en heb je een supergezellige haakmiddag bij echtstudio samen met je moeder! De workshop kost € 39 en dit is inclusief materiaal voor 2 mandjes én 2 x een stoer leren label om de mandjes helemaal af te maken. Je kunt een haaknaald van de winkel lenen of aanschaffen of neem zelf je haaknaaldenset mee.

Workshop haken met mams:

Zaterdag 13 mei 13.30 – 16.00 uur   VOL!

Vrijdag 12 mei 19 – 21.30 uur VOL!

NIEUWE DATUM:

Donderdag 11 mei 19 – 21.30 uur VOL!

 

mandjes

Ook zin om samen met je moeder deze mandjes te komen haken? Stuur dan een email naar info@echtstudio.nl onder vermelding van Haken met mams. Wij sturen een bevestiging per email en dan is de inschrijving definitief. We hebben nu al zin in deze workshop! Kom jullie gezellig langs?

haken_mams

 

 

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.