marielle sjaal groen_4

Wie ons echtstudio team kent zal dit vast kunnen beamen; haken en breien kunnen ze als de beste! 1 van de dames van het team heeft een pracht van een sjaal gebreid en deelt dit patroon graag met jullie. Marielle viel als een blok voor de zachte en veerkrachtige structuur van de DROPS cotton merino. Natuurlijk was het fijne kleurenpalet ook heel mooi meegenomen! De ronde draad zorgt voor een duidelijke stekendefinitie dus met een simpele breisteek zoals de ribbelsteek krijg je een heel gaaf regelmatig effect.

We hebben 3 kleurstellingen gemaakt; een mooie groen/grijze combinatie, een chique zwart met toefje roze en een vrolijke coral met gouden randje. Kijk snel op de website voor de pakketten inclusief het breipatroon.

De Marielle sjaal wordt gebreid op rondbreinaalden, uiteindelijk komen er zoveel steken op de pen dat dit op gewone breinaalden niet past. Kun je al goed breien maar heb je nog nooit op rondbreinaalden gebreid? Dan is dit je kans!

Op zaterdag 18 maart van 13.30 – 15.30 uur is een workshop rondbreien SPECIAL EDITION! Maak een begin met jouw Marielle sjaal en leer de kunst van het breien op rondbreinaalden. Onder begeleiding van breiSTERREN Marielle en Sandra start je met je eigen kleurencombinatie en kun je thuis zonder zorgen de sjaal afbreien.

De workshop kost € 12,50 per persoon, dit is inclusief onbeperkt koffie/thee/veel lekkers en deskundige uitleg.

Deelname aan de workshop kan op twee manieren:

– maak je eigen Marielle sjaal met DROPS cotton merino

Vanaf 13.00 uur kies je je eigen kleurencombinatie uit de collectie DROPS cotton merino en schaf je daarbij een rondbreinaald aan. Over deze materialen ontvang je 10% korting. Om 13.30 uur kun je dan aan de slag!

– alleen de techniek leren

Er liggen restjes acrylgaren en rondbreinaalden te leen om alleen de techniek van het rondbreien te leren. Mocht je daarna de smaak te pakken hebben en toch een Marielle sjaal met DROPS cotton merino willen maken dan ontvang je 10% korting op dit garen en rondbreinaald.

De 10% korting is alleen geldig voor deelnemers aan deze workshop op zaterdag 18 maart 2017.

De workshop is geschikt voor iedereen die al kan breien en nu eens aan de slag wil met rondbreinaalden!

inschrijf-button

 

marielle sjaal groen_2 marielle sjaal groen_3 marielle sjaal groen_4 marielle sjaal groen

bestelhierhetpakket

 

marielle sjaal rood_2 marielle sjaal rood_3 marielle sjaal rood_4 marielle sjaal rood

bestelhierhetpakket

marielle sjaal zwart_2 marielle sjaal zwart_3  marielle sjaal zwart_4marielle sjaal zwart

bestelhierhetpakket