ES02-amigurumidag-2017-fbgroep-banner-640x236-v1

Een jaarlijks amigurumispektakel: de echtstudio amigurumidag lijkt ieder jaar wel weer leuker te worden! Ook dit jaar is deze spetterende dag weer ingepland en hebben we in de drukbezette agenda’s van de amigurumisten een dag kunnen reserveren.

Dus voor alle amigurumi fans: save the date! Zet het vet en onderstreept in je agenda, zaterdag 7 oktober 2017 belooft weer een topdag te worden! Ontmoet al je haakhelden in het echt, blader door alle nieuwe haakboeken die er dan ongetwijfeld weer zijn en laat je inspireren door alle mooie amigurumi creaties.

Houd ook de facebookgroep Amigurumidag goed in de gaten, er zit nog een geweldige actie aan te komen! Ben je geen lid van Facebook? Meld je dan aan voor de echtstudio nieuwsbrief of volg de echtstudio blog zodat je ook op de hoogte blijft van de amigurumidag ontwikkelingen.