Ton sur ton, het combineren van kleuren met hetzelfde kleurkarakter, uit dezelfde kleursoort. Als je deze kleuren met elkaar mixed dan ontstaat een hele mooie en subtiele kleurschakering.

Kleurenexpert Claire Boeter weet hier fantastisch mee om te gaan! Dat blijkt wel uit haar nieuwste ontwerp; de tunisch gehaakte ton sur ton sjaal. Een beeldige omslagdoek gehaakt met de ByClaire softmix. Heerlijk zacht en warm en in 3 prachtige kleurencombinaties! De nieuwe kleuren ByClaire softmix lijken hier weer helemaal voor gemaakt.

Mooi warm Flamingo pink met Coral..

byclairetonsurtonflamingocoral
Stijlvol Denim met Lavender
byclairetonsurtonlavenderdenim
En een sprankelende Tropical green met Emerald!
byclairetonsurtontropicalemerald
Tunisch haken is een variatie op gewoon haken, ook prima te doen voor een beginnende haker. Je verzamelt eerst lussen op de naald en vervolgens laat je de steken weer afglijden. De ton sur ton sjaal is gehaakt met de “full stitch” een tunische haaksteek die zorgt voor een mooi vol effect en een soepele structuur. Via het gratis patroon van byclaire op www.byclaire.eu kun je aan de hand van instructiefoto’s aan de slag met deze fijne haaksteek. Bekijk ook de instructie haakvideo, op een duidelijke en rustige manier leert Claire je deze haaktechniek zodat je zelf zo’n pracht van een omslagdoek kunt gaan haken.
In de website hebben we 3 soorten haakpakketten beschikbaar voor een voordelige pakketprijs inclusief GRATIS byclaire label. Kies je favoriete kleur, selecteer de tunische haaknaald en kabel en ga aan de slag!
bekijk-hier
Mocht je liever onder persoonlijke begeleiding aan deze sjaal willen beginnen? Kom dan eens gezellig langs bij 1 van onze leerzame haakworkshops.
Heel veel haakplezier!