Pluis en haar vriendjes haken!

Home/Geen categorie/Pluis en haar vriendjes haken!

Pluis en haar vriendjes haken!

9789043919197_pluis-en-haar-vriendjes-haken

Yes!Het nieuwe boek van Tessa van Riet-Ernst is vandaag verschenen; Pluis en haar vriendjes haken! Het konijntje Pluis speelt de hoofdrol en zij trekt de wereld rond en maakt allemaal nieuwe vriendjes. Zo ontmoet ze tijdens haar avonturen een pandabeer, een zeehondje en lieve hamsters.

In het boek staan 15 haakpatronen voor superschattige amigurumi’s met duidelijke instructies om deze schatjes te haken. Tessa geeft handige haaktips en trucs om goed om te gaan met pluizig garen. Haak ze allemaal!

In de website kun je alle benodigde materialen vinden bij de haakpakketten, selecteer de producten en stel zelf je haakpakket samen.

De knuffels zijn op amigurumidag 2016 op zaterdag 8 oktober in het echt te zien in de winkel en kun je het boek door Tessa persoonlijk laten signeren.

overzicht-knuffels-pluis

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.