Ook dit jaar zijn we weer van de partij: op de grootste en gezelligste hobbybeurs van Nederland! Kom je langs in onze stand? We staan op het inmiddels vertrouwde plekje in hal 7 tegenover het horeca terras.

5 dagen lang mooie beursaanbiedingen, inspiratie en leuke gasten! Wat dacht je van Lisanne van Draad en Praat, Dendennis, Kristel Droog, Claire Boeter en Tessa van Riet.

 

Maar wil je al onze collecties ECHT goed bekijken en lekker op je gemak rondsnuffelen zonder de hectiek van de beurs? Kom dan volgende week naar de winkel in Alphen aan den Rijn!

dd06-outlet-flyer-210x210-v1

Wegens groot succes op de Amigurumidag is woensdag t/m zaterdag de echtstudio outlet weer geopend; aanbiedingen en hoge kortingen op uitlopende collecties! Profiteer ook nog van de DROPS Alpaca party van 25% korting en alle Kreadoe beursprijzen van de garens zijn deze dagen ook van toepassing in de winkel!

We hebben achterin de winkel de outlet ingericht en zorgen voor koffie, thee en taart! Dus kom langs met je haakvriendin, buurvrouw of tante, neem je haakwerk mee en schuif gezellig aan in onze outlet store.

Genoeg haakplezier aankomende week! Graag tot ziens op de beurs of in de winkel!