dsc08971

Zin in een nieuwe haakuitdaging? Dan is de nieuwste Crochet Along voor 2017 van Jolanda en Naomi echt iets voor jou! Zij hebben weer een schitterende deken ontworpen met een mix van haken en tunisch haken. De naam klinkt veelbelovend; Double Trouble!

Op zaterdag 17 december van 12 – 17 uur zijn Jolanda en Naomi bij ons in de winkel voor een GRATIS demonstratie tunisch haken! Schuif gezellig aan en leer deze leuke en eenvoudige haaktechniek zodat je 6 januari direct van start kunt! Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers. Neem een tunische haaknaald 5mm + kabel 80cm mee of koop deze bij ons in de winkel. Er liggen restjes garen klaar om mee te oefenen.

Meedoen? Stuur ons een email op info@echtstudio.nl onder vermelding van Demo Double Trouble en we zien je graag op zaterdag 17 december!

Waar staat de naam Double Trouble nu eigenlijk voor?

Double Trouble – de naam verklapt het al een beetje… Twee enthousiaste haaksters hebben een deken gemaakt die kán zorgen voor een dubbele hoeveelheid “problemen”, maar ook voor een dubbele dosis (haak)plezier.

Double Trouble – twee technieken: het gewone haken én het tunisch haken. In deze deken zitten zeven tunische haakpatronen, zodat iedereen die nog nooit tunisch gehaakt heeft, daar nu kennis mee kan maken.

Double Trouble – elke week een nieuw patroon, geen week is hetzelfde. Ook deze keer is weer gekozen voor soms wat ongewone, niet altijd makkelijke, steken. Een beetje uitdaging gaat niemand uit de weg, toch?

Wanneer?

Double Trouble – Vanaf 6 januari elke week, 29 weken lang, een patroonsbeschrijving, zodat er op 21 juli een mooie deken als eindresultaat op uw bank/bed ligt. Natuurlijk zijn de beschrijvingen voorzien van duidelijk geschreven teksten, stap-voor-stap-foto’s, haakdiagrammen en video’s. Via de Facebookgroep ‘Haakplein’ is de Double Trouble Crochet Along 2017 te volgen (een overkoepelende groep voor alle CAL’s).

Vanaf december komen er pakketten beschikbaar in de webshop en in de winkel. Er zijn twee frisse kleurvariaties en zijn er twee keuzes in materialen: Schachenmayr Merino Extrafine 120 (100% scheerwol) en Schachenmayr Bravo (100% acryl). Deze pakketten worden aangeboden in een mooie, stevige Crochet Along tas.

kleuren-jolandatas-calkleuren-naomi

Overige benodigdheden

Voor het haken van deze deken zijn de volgende materialen nodig:

– stekenmarkeerders

– haaknaald 4mm

– tunische haaknaald 5.0mm, verwisselbare punt

– kabel van minimaal 80cm (de maataanduiding op de kabel is inclusief de lengte van de naald)

– stopnaalden

Op de website vind je alle benodigde materialen op een rijtje en stel je zelf je haakpakket samen.

dsc08995

dsc08990

dsc09011

Ga jij de uitdaging aan en stort je je in dit haakavontuur voor 2017? Reserveer dan nu het pakket en ontvang deze na 5 december 2016!

bestel-hier