008

Beste haaksterren!

Alweer het laatste patroon van deze amigurumidag crochet along! Wat is dat voorbij gevlogen! Wij willen jullie allemaal hartelijk danken voor jullie enthousiaste deelname en voor al die geweldige creaties die op facebook gepost zijn. Hopelijk zien we jullie op de amigurumidag 2016 op zaterdag 8 oktober, neem je de knuffels dan mee?

Heel veel haakplezier toegewenst met het laatste ontwerp!

 

Voordat je begint nog even het volgende:

* het patroon is zonder afbeeldingen van het eindresultaat (er staat 1 detailfoto om het iets duidelijker te maken. Het eindresultaat zal na twee weken gepost worden, leuk om te zien of jouw creatie hier een beetje op lijkt!

* er zullen vast al snel foto’s te zien zijn van onderdelen of eindresultaten van ontwerp nr 8 op de facebook groep Amigurumidag, doe hier je voordeel mee! Wil je het voor jezelf nog even geheim houden dan kun je de meldingen van de groep uit zetten.

* help elkaar een beetje op de groep als iemand niet gelijk uit het patroon komt.

* wie zal dit eerste ontwerp gemaakt hebben? Deel het op de groep en kijk of je medehakers er hetzelfde over denken.

Download hier het patroon.