byclaire-fairNog even en dan is het zover! De kleurrijkste fair van Nederland bij echtstudio in Alphen aan den Rijn op zaterdag 17 september! Het belooft een geweldige dag te worden met heel veel ByClaire artikelen, kleur, inspiratie en heel veel haakplezier!

Wat is er allemaal te zien en te beleven?

– het nieuwste boek Byclaire boek Klein Haakgeluk. Haken voor de allerkleinsten met de mooiste projecten. laat het boek signeren door Claire en bewonder alle schattige creaties in het echt!

– De tofste agenda voor 2017! Wie wil er nu niet zo’n vrolijke en kleurrijke ByClaire agenda om in het nieuwe jaar al je haakdates te noteren. Dus trakteer jezelf of je haakvriendin op zo’n geweldige agenda.

– Sneak peeks van al het Byclaire moois wat er nog gaat komen!

– Een byclaire fair garenproeverij; ervaar zelf hoe fijn het haken is met de Byclaire garens: Sparkle, Cotton en Softmix. Speciaal voor de fair heeft Claire een gratis haakpatroon gemaakt waarmee je aan de slag kunt gaan. Schuif gezellig aan de haaktafel en zet je haaknaald in zo’n mooie bol!

– Vind je de jurkjes van Claire ook zo leuk? Dan kun je je hart ophalen bij de nieuwste collectie van Hippest Fashion. Lekker passen en combineren met leuke ByClaire katoentjes voor een bijpassend sjaaltje of een toffe tas.

Reden genoeg om gezellig langs te komen! Entree is gratis en wij zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes. Kom je ook?

Graag tot ziens op de Byclaire fair op zaterdag 17 september!

Processed with MOLDIV