006

 

De giraffenpopulatie in Nederland is enorm toegenomen de laatste weken! Wat een mooie exemplaren hebben we voorbij zien komen, bontgekleurd, met een zwoele oogopslag en eigen variaties op de manen. Super gedaan!

Hierbij het zesde ontwerp van de amigurumidag crochet along.

Als je voor het eerst aanhaakt, lees dan onderstaande info nog even door:

* het patroon is zonder afbeeldingen van het eindresultaat, dit is om het nog wat spannender te maken. Het eindresultaat zal na twee weken gepost worden, leuk om te zien of jouw creatie hier een beetje op lijkt!

* er zullen vast al snel foto’s te zien zijn van onderdelen of eindresultaten van ontwerp nr 6 op de facebook groep Amigurumidag, doe hier je voordeel mee! Wil je het voor jezelf nog even geheim houden dan kun je de meldingen van de groep uit zetten.

* help elkaar een beetje op de groep als iemand niet gelijk uit het patroon komt.

* wie zal dit ontwerp gemaakt hebben? Deel het op de groep en kijk of je medehakers er hetzelfde over denken.

* je kunt meedoen aan de amigurumidag prijsvraag! Lees hiervoor de spelregels door op de facebookgroep amigurumidag bij bestanden: AMIGURUMIDAG CAL PRIJSVRAAG.

 

TIP van de ontwerper van dit patroon:

“Mijn ontwerp wordt ongeveer 12 centimeter hoog als je haakt met Phildar Coton 3 en haaknaald nr. 2 1/2. Voordat je gaat starten met haken, lees dan ook de variatietip onderaan het patroon.

Heel veel plezier met het haken van dit ontwerp, ik kijk er naar uit om jullie creaties te bewonderen!

Succes en ik hoop jullie te zien op de Amigurumidag!

 

Lieve haakgroetjes, ontwerper x”

 

 Download hier het patroon van ontwerp nr 6.