CAL lossenenvasten 2016 sfeerfoto

Een nieuwe Crochet Along van Joke van Lossen & Vasten. Voor iedereen die Joke nog niet kent, lees hier het interview met Joke in onze blog van vorig jaar, daar was Joke onze haakSTER van de week!

Na het succes van de eerste Crochet Along deken heeft Joke weer een nieuwe Crochet Along deken ontworpen. Zonsondergang, Maanlicht en Sterrenhemel, dat zijn de toepasselijke namen van de nieuwste Lossen & Vasten CAL. De Crochet Along gaat van start op 28 september, dan wordt het eerste gedeelte van het patroon gepubliceerd. Het eindresultaat blijft nog even geheim, maar via de blog van Joke kun je wel alvast een sneak peek van de dekens zien. 13 weken lang op woensdagochtend zal ze een stuk van het patroon plaatsen.

Doe mee met CAL via de website van lossenenvasten en via de facebookgroep Lossen & Vasten, hier kun je ook haakvragen stellen aan medehakers en je voortgang van de deken met elkaar delen.

CAL lossenenvasten overzicht pakketten 2016

 

Er is keuze uit 3 mooie kleurencombinaties, kies je voor de warme Zonsondergang, de sprekende kleuren van Maanlicht of de schitterende blauwtinten van Sterrenhemel? Voor ieder wat wils! De deken wordt circa 120 x 180 cm. De pakketten zijn samengesteld met Scheepjes Colour Crafter en is inclusief een leren lossen&vasten label en een rolcentimeter (kleur varieert).

Voor de Stylecraft special dk fans; deze crochet along kan ook gehaakt worden met Stylecraft special dk aangezien de draad en meeste kleuren hetzelfde zijn. De verdeling van de kleuren is nog niet bekend. De gebruikte kleuren Colorcrafter staan in de blog van Joke van Lossenenvasten. Als je nu besteld dan sturen we na 9 september de kleurencombinatie Stylecraft naar je toe die het dichtst bij de Colorcrafter kleuren komen. Het Stylecraft pakket is exclusief het label en rolcentimeter. Kijk hier voor de Stylecraft pakketten.

Wij wensen jullie weer heel veel plezier toe met deze kleurige Crochet Along van Joke van lossenenvasten!