cover mijn knuffels van sokkenwol

Hier hebben we al een tijdje naar uitgekeken; het eerste boek van Kristel Droog met al haar prachtige creaties van sokkenwol. Half september ligt het boek Mijn knuffels van sokkenwol in de winkels en kunnen al haar fans aan de slag.

De knuffels van Mykrissiedolls hebben een unieke uitstraling; heel schattig, zoet en door het gebruikte materiaal hebben ze ook een natuurlijke look. Haken met sokkenwol geeft een fijne structuur en de knuffels zullen ook wat kleiner uitvallen. Sinds de lancering van haar eerste patroon hebben al heel veel amigurumi fans een mykrissiedolls knuffel gehaakt en wordt de fangroep op Facebook steeds groter. Op haar website www.mykrissiedolls.nl vind je nog meer leuke haakpatronen.

groepsfoto mykrissiedolls

Op zaterdag 24 september houden we een spetterend boekfeest voor Kristel Droog in de winkel in Alphen aan den Rijn! Kom gezellig langs en laat het boek persoonlijk door Kristel signeren en bewonder alle Mykrissiedolls knuffels in het echt.

 13661937_1756628071272967_6530302701665807023_o
Van 12 – 16 uur ben je van harte welkom, we zorgen voor lekker hapjes en koffie en thee en heel veel sokkenwol. Entree is gratis.