002

 

Beste haaksterren!

Wat zijn er veel mooie flamingo’s geboren afgelopen weken, geweldig om te zien dat iedereen weer een eigen versie heeft gemaakt.

Hierbij het tweede ontwerp van de amigurumidag crochet along.

Als je voor het eerst aanhaakt, lees dan onderstaande info nog even door:

* het patroon is zonder afbeeldingen van het eindresultaat (in dit ontwerp staan wel wat detailfoto’s voor extra info), dit is om het nog wat spannender te maken. Het eindresultaat zal na twee weken gepost worden, leuk om te zien of jouw creatie hier een beetje op lijkt!

* er zullen vast al snel foto’s te zien zijn van onderdelen of eindresultaten van ontwerp nr 2 op de facebook groep Amigurumidag, doe hier je voordeel mee! Wil je het voor jezelf nog even geheim houden dan kun je de meldingen van de groep uit zetten.

* help elkaar een beetje op de groep als iemand niet gelijk uit het patroon komt.

* wie zal dit ontwerp gemaakt hebben? Deel het op de groep en kijk of je medehakers er hetzelfde over denken.

* je kunt meedoen aan de amigurumidag prijsvraag! Lees hiervoor de spelregels door op de facebookgroep amigurumidag bij bestanden: AMIGURUMIDAG CAL PRIJSVRAAG.

 

TIP van de ontwerper van dit patroon:

“In dit patroon zie je wat detailfoto’s om het patroon iets duidelijker te maken, misschien kun je nu al raden wat het wordt…een foto van mijn ontwerp komt over 2 weken! Ik ben heel benieuwd naar jullie creaties. Heel veel plezier met dit patroon en graag tot ziens op Amigurumidag!

Lieve haakgroetjes! Ontwerper x”

 

Download hier het patroon, heel veel haakplezier!