interlocking crochet

Interlocking crochet, ook bekend als “dubbelhaken” is weer eens een heel andere manier van haken! Met stokjes en lossen haak je hokjes, dit is de basis. Vervolgens haak je met 2 kleuren in een afwisselend patroon door de hokjes heen. Tanis Galik heeft zich jaren geleden in deze techniek verdiept en hierover een boek geschreven “Interlocking Crochet”. Via youtube kun je haar tutorials volgen.

Uiteraard kun je ook bij ons in de winkel aanschuiven bij een workshop “Interlocking crochet”. We leren je de basis van deze unieke manier van haken. Interlocking crochet geeft een geweldige structuur, beide zijden van het werk zijn even mooi en kun je al snel prachtige patronen haken. Om deze workshop te kunnen volgens is basiskennis van het haken vereist. Ervaar zelf hoe leuk het is om met deze techniek de mooiste sjaals, kussens en dekens te haken. De workshop kost € 27,50 en is inclusief 2 bollen katoen of 2 bollen alpaca wol kleur naar keuze en een ergonomische soft touch haaknaald van Clover.

Ook zin om weer een keer een nieuwe haaktechniek te leren? Kijk dan bij de beschikbare workshopdata en dan zien we je graag een keer verschijnen in de winkel!