byClaireNr.3-sparkle-haakgaren-07

Daar hebben we een tijd op zitten wachten; een mooi garen met een glittertje! Hiermee krijgt je haakwerk een vrolijk accent; een mooi afwerkrandje aan een omslagdoek, een glanzend toertje in een granny square of een kek randje aan een gehaakt mandje. De byclaire nr 3. Sparkle bestaat uit 75% katoen en 25% polyester, hierdoor is het garen zacht genoeg om ook kleding mee te maken. Denk aan een mooie sjaal of een feestelijke shrug. De Sparkle is uiteraard ook zeer geschikt om te breien, probeer eens een dikkere naald voor een soepelvallend breiwerk.

byClaireNr.3-sparkle-haakgaren-04byClaireNr.3-sparkle-haakgaren-03byClaireNr.3-sparkle-haakgaren-02byClaireNr.3-sparkle-haakgaren-05

Luchtig draadje!

De opengebreide draad heeft een luchtige structuur, houd hiermee rekening met de keuze van een haaknaald en gebruik een naald met een gladde afgeronde kop. Onze favoriet is de Clover Amour, deze haakt geweldig met de Sparkle! Maak een knoopje aan elk uiteinde van de draad, zo voorkom je dat de draad gaat splijten.

Met haken is een haaknaald 3 tot 3,5 aan te bevelen in combinatie met byclaire nr 1. cotton voor een stevig effect (bijvoorbeeld een stralende amigurumi). In combinatie met de byclaire nr 2 softmix is een haaknaald 5mm aan te raden.

Via de website van byClaire kun je kleureninspiratie opdoen en zal Claire binnenkort haar nieuwste Sparkle patronen beschikbaar stellen.

We gaan er lekker mee aan de slag en zullen onze sprankelende creaties snel aan jullie laten zien, uiteraard zijn wij ook heel benieuwd naar jullie Sparkle creaties!

Profiteer tot en met zaterdag 16 april van onze kennismakingsactie; een gratis byclaire shopper bij 6 bollen Sparkle! Ook geldig in de winkel in Alphen aan den Rijn.