Zwolle2016 - 250x250 - Statisch

We hebben weer zin in de handwerkbeurs in Zwolle! De echtstudio stand zal er weer prachtig bij staan met mooie garens en nieuwe creaties. Kom van donderdag 11 februari tot zondag 14 februari naar de IJsselhallen in Zwolle, een heerlijk creatief dagje uit.

Wat kun je bij echtstudio verwachten?

Uiteraard heel veel garens waaronder Stylecraft special DK, byClaireScheepjes Stonewashed en Catania. Haaknaalden en breinaalden, handige fournituren, amigurumi accessoires, boekjes en de mooiste amigurumi’s!

De Rainbow blanket pakketten van de Kneuterclub nemen we ook mee en op zaterdag kun je ontwerpster Marlisa persoonlijk ontmoeten bij onze stand. Ook kun je op zaterdag gezellig een praatje maken met DenDennis en Tessa van Riet.

NIEUW op de beurs; de granny blokspanner, fantastische gekleurde tunische haaknaalden en iets lekkers van DMC Natura XL…reden genoeg om langs te komen!

Onze totale winkelcollectie is te groot voor deze stand maar als we een specifiek artikel voor je mee kunnen nemen dan horen wij dit graag op info@echtstudio.nl.

Kom ons gezellig bezoeken, we staan op een centrale plek dus je kunt ons bijna niet missen.handwerkbeurs 2016

Voor de thuisblijvers; maak de leukste haak en breibeleving mee via social media! Zoals bij iedere beurs houden we je op de hoogte van alle gezelligheid bij ons in de stand. Dus ben je niet in de gelegenheid om bij de beurs langs te komen dan kun je ons volgen via Instagram en Facebook. Is Zwolle te ver voor je maar is Alphen aan den Rijn goed aan te rijden, kom dan gezellig naar onze winkel, deze is gewoon geopend.