Wie kent haar inmiddels niet? Lisanne van de blog Draad en Praat post er uitbundig op los. Regelmatig zie je de mooiste foto’s op Instagram en Facebook verschijnen en zijn er steeds meer fans die houden van haar herkenbare frisse stijl en creatieve maaksels.

Wij zijn dan ook echt blij dat Lisanne een aantal workshops bij Echtstudio wil gaan verzorgen. Samen met Lisanne de kunst van het haken en breien in de vingers krijgen, wie wil dat nou niet? Haar workshops staan garant voor veel haak en breikennis, gevoel voor styling, hippe creaties en bovenal een supergezellige tijd!

Kijk daarom snel bij het aanbod Draad en Praat workshops voor het nieuwe jaar en schrijf je snel in…

Graag tot ziens!

 

30 januari 2016: Brei je blij!

workshop 3001a

5 maart 2016: brei je blij! een stoere mand

workshop lisanne

16 april 2016: haak je happy, een hippe interieurmand
workshop lisanne haak je happy

11 juni 2016: workshop haken, breien, styling en..fotografie

workshop lisanne fotografie