Dat wij fan zijn van ByClaire dat mag duidelijk zijn, hoe leuk is het dan dat Claire herself vandaag in onze studio haar styling skills heeft laten zien! Speciaal voor de gelegenheid hebben we nog even een kek haakgeluk kleurtje op de muur geverfd. Een mooie en stoere petrol kleur!

claire styling 3

claire styling 2

claire styling 1

 

 

Wij zijn heel blij met het eindresultaat, dit moet je eigenlijk in het ECHT zien…en daarom hebben we samen met Claire een leuk evenement bedacht!

Vrijdag de 13e november is het HAAKGELUK dag bij echtstudio!

Want dan is Claire Boeter van 12 – 16 uur bij echtstudio voor het geven van gratis kleuradvies. Twijfel je over een kleurencombinatie voor de ultieme deken of omslagdoek, of ben je op zoek naar een kleurrijke giftset voor de aankomende feestdagen? Claire helpt je graag bij het samenstellen van de perfecte kleurenmatch!

Ontmoet Claire bij Echtstudio en laat je inspireren.

Kleuradvies ByClaire is gratis en we zorgen voor koffie thee en wat lekkers. Dus kom gezellig langs!