Gratis kleurenadvies ByClaire

Home/Geen categorie/Gratis kleurenadvies ByClaire

Gratis kleurenadvies ByClaire

Dat wij fan zijn van ByClaire dat mag duidelijk zijn, hoe leuk is het dan dat Claire herself vandaag in onze studio haar styling skills heeft laten zien! Speciaal voor de gelegenheid hebben we nog even een kek haakgeluk kleurtje op de muur geverfd. Een mooie en stoere petrol kleur!

claire styling 3

claire styling 2

claire styling 1

 

 

Wij zijn heel blij met het eindresultaat, dit moet je eigenlijk in het ECHT zien…en daarom hebben we samen met Claire een leuk evenement bedacht!

Vrijdag de 13e november is het HAAKGELUK dag bij echtstudio!

Want dan is Claire Boeter van 12 – 16 uur bij echtstudio voor het geven van gratis kleuradvies. Twijfel je over een kleurencombinatie voor de ultieme deken of omslagdoek, of ben je op zoek naar een kleurrijke giftset voor de aankomende feestdagen? Claire helpt je graag bij het samenstellen van de perfecte kleurenmatch!

Ontmoet Claire bij Echtstudio en laat je inspireren.

Kleuradvies ByClaire is gratis en we zorgen voor koffie thee en wat lekkers. Dus kom gezellig langs!

 

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.